Mitjans electrònics d'accés

L'accés dels ciutadans a través d'Internet als Registres Electrònics i notificacions electròniques de l'Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital es realitzarà a través d'un navegador web que compleixi l'especificació W3C HTML.4.01 o superior, mitjançant un protocol de comunicació HTTP 1.0 o superior, havent de poder utilitzar els serveis de registre i notificació telemàtica al seu canal de comunicació amb els interessats xifrat simètric de, almenys, 128 bits.

Pot consultar la documentació d'ajuda en requisits tècnics.

Per a qualsevol aclariment tècnic pot contactar amb la pàgina d'Informació General de l'Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digitale.

Instruccions de configuració de SignaturaPer a qualsevol aclariment tècnic pot contactar amb la pàgina d'Informació General de l'Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital

Configuració Internet Explorer

Configuració Mozilla Firefox

Cl@ve: Sistema d'Identitat Electrònica per a les Administracions

Sistema orientat a unificar i simplificar l'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. Permet al ciutadà identificar-se davant l'Administració mitjançant claus concertades (usuari més contrasenya) i també certificats electrònics entre els quals s'inclouen el DNIe.

Pot ampliar informació sobre les funcionalitats del sistema i la seva utilització en el lloc web de Cl@ve

Eines de visualització de fitxers

En les comunicacions i notificacions realitzades pel Ministeri s'utilitzen normalment fitxers en format PDF (Portable Document Format). Per veure'ls haurà de tenir instal·lat en el seu PC un visualitzador d'aquest tipus de fitxers, per exemple Adobe Reader (gratuït).

Un altre tipus de fitxer usat freqüentment són els documents signats electrònicament en format XAdES, que porten l'extensió .xsig. Per visualitzar aquests fitxers podrà descarregar la utilitat Ecofirma.

Màquina Virtual Java

Per poder llegir notificacions electròniques i, en general, per a qualsevol aplicació del Ministeri en la qual es requereixi utilitzar la signatura electrònica necessitarà tenir instal·lada en el seu PC la Màquina Virtual de Java

Descàrrega de la Màquina Virtual de Java